Νέες ταινίες , Κινηματογράφος

4 ξένες και 1 κυπριακή ταινία κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες

Η πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix βγαίνει στους κυπριακούς κινηματογράφους!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2024

find-me-falling-cyprus-jpg.webp

Πρεμιέρα για την ταινία "Find Me Falling"
Μετά από ένα αποτυχημένο άλμπουμ και την πτώση της δημοτικότητας της μεγαλύτερης επιτυχίας του, ο ροκ σταρ John Allman αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα του, για να ανακτήσει δυνάμεις. Μετακομίζει σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στο ειδυλλιακό νησί της Μεσογείου, την Κύπρο. Το όνειρό του να κρατήσει χαμηλό προφίλ σβήνει, όταν έρχεται αντιμέτωπος με απελπισμένες ψυχές και, αργότερα, με ακόμη πιο περίπλοκες εκπλήξεις, καθώς και μια παλιά φλόγα που ξαναφουντώνει. Η Στελάνα Κληρή, σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο της ρομαντικής κομεντί του Netflix "Find Me Falling", που διαδραματίζεται σε ένα μαγικό σκηνικό στην Κύπρο και γίνεται η πρώτη κυπριακή ταινία που στριμάρει στην πλατφόρμα! Πρωταγωνιστούν ο Harry Connick Jr. ("Independence Day") και η Agni Scott ("Bridget Jones’s Baby"), αλλά και γνωστοί Κύπριοι ηθοποιοί, όπως ο Τόνυ Δημητρίου, η Αγγελική Φιλιππίδου, η Αθηνά Ροδίτου και η Λέα Μαλένη.

Το "Find Me Falling" έρχεται στο Netflix στις 19 Ιουλίου και από την ίδια μέρα, θα ξεκινήσει να προβάλλεται και στους κυπριακούς κινηματογράφους. Διάρκεια: 93'.

Rio Limassol: Καθ 19.40 και ΣΚ 17.30, 19.40
Rio Premier: Καθ και ΣΚ 19.45 / Καθ και ΣΚ 22.30 (open air)
Κ-Cineplex: σε όλες τις πόλεις: Καθ και ΣΚ 19.45

MV5BMDU1ZTA5NjktY2E2Ni00MGM0LTlhZDYtMmNhNzUyMDI3ZjU3XkEyXkFqcGdeQXVyMTI3NjAxODc0._V1_.jpg

Πρεμιέρα για την ταινία "Boneyard"
Όταν τα υπολείμματα οστών έντεκα γυναικών και κοριτσιών ανακαλύπτονται στην έρημο του Νέου Μεξικού, ξεκινά μια εκτεταμένη έρευνα. Το φιλμ ακολουθεί τον ντετέκτιβ Ortega, τον Αρχηγό της Αστυνομίας Carter και τον πράκτορα Petrovick σε μια προσπάθεια πολλαπλών υπηρεσιών να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον κατά συρροή δολοφόνο. Καθώς κάθε μια από τις ατζέντες και τις μεθόδους τους συγκρούεται, ένας μπερδεμένος ιστός ίντριγκας δημιουργεί υποψίες προς όλες τις κατευθύνσεις. Συναρπαστικό αστυνομικό θρίλερ του Asif Akbar εμπνευσμένο από αληθινές ιστορίες εγκλήματος, με πρωταγωνιστές τους Mel Gibson, Curtis Jackson (50 Cent) και Brian Van Holt.

Η ταινία "Boneyard" θα προβληθεί στους κινηματογράφους Rio Λεμεσού και Rio Premier. Πρεμιέρα: 18 Ιουλίου. Διάρκεια: 96'.

Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 19.40, 22.00
Rio Premier: Καθ και ΣΚ 22.00

8046962ace48767c5d2c04a64da426a5_1280x720.jpg

Πρεμιέρα για την ταινία "Chief of Station"
Ο Ben Malloy είναι ένας διαλυμένος άντρας. Πρώην αρχηγός επιχειρήσεων της CIA στην Ευρώπη, βλέπει τον κόσμο του να γκρεμίζεται μετά τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του, μίας πρώην μυστικού πράκτορα. Αλλά όταν λάβει κωδικοποιημένες πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι ο θάνατος της γυναίκας του μπορεί να μην ήταν ατύχημα, ο Ben επιστρέφει στον σκοτεινό υπόκοσμο της ανατολικής Ευρώπης. Εκεί ενώνει τις δυνάμεις του με έναν πρώην αντίπαλο για να αποκαλύψει τη συνομωσία που μπορεί να ανατρέψει όλα όσα νόμιζε ότι γνώριζε για τη γυναίκα του και την Υπηρεσία στην οποία εργάστηκε για πάνω από 20 χρόνια. Ο Aaron Eckhart πρωταγωνιστεί σε μία κατασκοπική περιπέτεια με συνωμοσίες και ανατροπές, σε σκηνοθεσία Jesse V. Johnson. Μαζί του οι Olga Kurylenko, Alex Pettyfer και Daniel Bernhardt.

Πρεμιέρα: 18 Ιουλίου. Διάρκεια: 98'.

Rio Premier: Καθ 19.45, 22.15 και ΣΚ 22.30
Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 19.40, 22.00
K-Cineplex Limassol, The Mall of Cyprus, King's Avenue Καθ και ΣΚ 22.15, Nicosia & Larnaka Καθ και ΣΚ 19.45

e0fb0baf9604fc94e03d5e093def78eb.jpg

Πρεμιέρα για την ταινία "Dragonkeeper"
Στην αρχαία Κίνα της Δυναστείας των Χαν, οι δράκοι εξορίζονται από το βασίλειο, ύστερα από μία σύγκρουση με τους ανθρώπους. Χρόνια μετά, η νεαρή Πινγκ φροντίζει τον Ντάνζι, έναν δράκο προστάτη ενός πολύτιμου και σπάνιου αυγού δράκου. Όταν τους ανακαλύψουν οι φύλακες του παλατιού, η Πινκ και ο Ντάνζι θα αναγκαστούν να δραπετεύσουν από το παλάτι,  με σκοπό να επιστρέψουν το σπάνιο αυγό στον ωκεανό για να σώσουν τους δράκους από τον αφανισμό. Σε αυτό το συναρπαστικό και επικίνδυνο ταξίδι, η Πινγκ θα ανακαλύψει ότι έχει μαγικές δυνάμεις και είναι μία πραγματική Φύλακας των Δράκων! Μια εντυπωσιακή περιπέτεια φαντασίας για όλη την οικογένεια από τον σκηνοθέτη της ταινίας "Ο Μπουνιουέλ στο Λαβύρινθο με τις Χελώνες" Salvador Simó, βασισμένη στα ομώνυμο, πολυβραβευμένο βιβλίο της Carole Wilkinson.

Η ταινία θα προβληθεί μόνο μεταλωττισμένη στα ελληνικά, στους κινηματογράφους K-Cineplex. Πρεμιέρα: 18 Ιουλίου. Διάρκεια: 98'.

Κ-Cineplex King's Avenue, The Mall of Cyprus Καθ 17.45 και ΣΚ 15.30, 17.45. Nicosia & Larnaka Καθ και ΣΚ 17.45

image-w1280.webp

Πρεμιέρα για την ταινία "Giants of la Mancha"
Ο Αλφόνσο Κιχώτης είναι ένα 11χρονο αγόρι με τεράστια φαντασία. Ως απόγονος και νόμιμος κληρονόμος του Δον Κιχώτη και όπως ακριβώς ο προ-προ-προ-προ-προ-προπάππους του, πολεμάει συνεχώς τέρατα -τα οποία κανείς άλλος δεν μπορεί να δει - για να σώσει την πόλη του, τη Λα Μάντσα. Ο μοναδικός του φίλος, ο Πάντσο Πάντσα, μένει ακριβώς δίπλα στο δικό του σπίτι, όμως η φιλία τους είναι μυστικό, μιας και οι οικογένειές τους βρίσκονται σε διαμάχη. Καθώς μια δυσοίωνη καταιγίδα πλησιάζει τη Λα Μάντσα, ένας μυστήριος επιχειρηματίας ονόματι Καράσκο επισκέπτεται όλα τα σπίτια στην πόλη για να τους πείσει να πουλήσουν τα σπίτια τους και να μετακομίσουν σε ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών. Ο μόνος που πιστεύει ότι κάτι περίεργο κρύβεται πίσω από την καταιγίδα είναι ο Αλφόνσο. Επιστρατεύει τη βοήθεια του Πάντσο και της κοινής τους φίλης, Βικτόρια για να πάνε στο δάσος της Λα Μάντσα για να πιάσουν το τέρας που ο Αλφόνσο πιστεύει ότι ευθύνεται για την καταιγίδα. Παρά το γεγονός ότι ο Πάντσο και η Βικτόρια δεν πολυ- πιστεύουν την ιστορία του Αλφόνσο, οι τρεις φίλοι ξεκινούν αυτή την αποστολή, με τον Καράσκο να τους ακολουθεί, προσπαθώντας να τους σταματήσει πάση θυσία… Το κλασικό έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας εμπνέει ακόμη μια ιστορία για τη μεγάλη οθόνη, αυτήν τη φορά σε μια υπέροχη ταινία κινουμένων σχεδίων για το πώς είναι να ακολουθείς πάντα την καρδιά σου, να βρίσκεις την αγάπη παντού γύρω και να πιστεύεις ότι, με λίγη φαντασία, όλα είναι δυνατά!

Η ταινία "Giants of la Mancha" θα προβληθεί μόνο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά στους κινηματογράφους Rio Λεμεσού και Rio Premier.

Πρεμιέρα 18 Ιουλίου. Διάρκεια: 88'.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close